Osteopaat Westland

Zoek je een osteopaat in het Westland? Van Mil Osteopathie is in 2014 gestart en is sinds januari 2019 gevestigd aan het Marktplein 5, te ‘s-Gravenzande. Sinds vorig jaar is de praktijk al uitgebreid door de komst van Jeroen en per februari zal ook Marlotte zich bij het team voegen. Ieder heeft zijn eigen specialisme.

De praktijk bevindt zich op de eerste etage in het pand van Plein van Welzijn en is bereikbaar per trap en lift. In het Plein van Welzijn zijn meerdere disciplines uit het Westland gevestigd zoals; Podotherapie Westland, Medisch pedicure Verhoog&Wijnbergen, Lijfstijl dietisten, vaatspecialisten van Mijn Kliniek, Leefstijl Vollering, overgangsconsulente, Westland Orthopedie, Van Daalen Voet en schoencentrum, kinderfysiotherapie Westland en voetreflextherapeuten. Er wordt onderling nauw samengewerkt om u zo snel mogelijk te helpen.

De praktijk is goed te bereiken vanuit het Westland en omgeving. (Hoek van Holland, Heenweg, Monster, Naaldwijk, Maasdijk, De Lier, Honselersdijk, Poeldijk en Ter Heijde) Ook is het vanuit omgeving Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar.

U kunt parkeren op de grote parkeerplaats aan het Graaf Florisplein (voor de ene helft van de parkeerplaats heeft u een blauwe schijf nodig) of bij de Jumbo en Lidl in de parkeergarage, let op hier mag u maar 2 uur geparkeerd staan!